Kamp "Sutjeska" Ponuda za 2019. godinu

Rafting Tarom i planinarenje u NP Sutjeska

ATV Quad Avantura + Jahanje konja (Pašna poljana)

Po dolasku u naš kamp „Sutjeska“ Tjentište svim zainteresovanim učesnicima ćemo predočiti plan kretanja, opšte informacije i dodijeliti vodiča za ovu aktivnost.

Ova jednodnevna aktivnost uključuje ručak u našem kampu po završenoj aktivnosti, opcionalno, možete doručkovati i večerati u našem kampu a cijenu ćemo korigovati na kraju aranžmana. Imajte u vidu da je takođe moguće prenoćiti, sve je na Vama. Ukoliko želite da odmorite nakon svih tih „konjskih snaga“ i svoje putovanje nastavite idućeg dana sa zadovoljstvom ćemo Vas ugostiti.

Putovanje do Pašne poljane četvorotočkašima je prava avantura kao što ćete se i sami uvjeriti. Sve one fotke i video snimke proboja kroz nepristupačne terene i blato ćete i sami moći zabilježiti.

Na Pašnoj poljani će se Sreten, Vaš instruktor jahanja, pobrinuti da naučite osnove ukoliko niste ranije jahali konje ali i da Vam prenese neka iskustva iz svog dugogodišnjeg rada sa ovim veličanstvenim bićima.

Po završetku jednočasnovne obuke jahanja konja učesnici se uz pratnju vodiča ATV Quad vozilima vraćaju na kamp „Sutjeska“ gdje Vas očekuje ručak u našem restoranu. Ukusna domaća hrana koja će Vam pomoći da povratite izgubljenu energiju.

 

Rezervaciju napravite koristeći formu ispod ili nas pozovite.

Cijena aranžmana je 100€ po osobi
● Sve takse i osiguranja
● Ulaznice za Nacionalni Park
● Ručak u našem kampu
● Usluge vodiča i vozača
● Usluge instruktora jahanja

Trnovačko jezero

Planinarenje do Trnovačkog jezera

Planina Maglić

Planinska tura Maglić, najviši vrh u BiH

Bobotov kuk

Planinarenje Durmitorom – Bobotov kuk

Prašuma Perućica

Trekking tura prašuma Perućica i pogled na Skakavac