Skip to main content
kamp-sutjeska-atv-quad

ATV Quad

U okviru naše ponude nalaze se i ove zvjeri - četverotočkaši (quads) koji su dostupni za rentu svim našim gostima u kampu "Sutjeska". Iskoristite priliku i napravite "krug" po Zelengori ili posjetite najpopularnije lokaciju u nacionalnom parku Sutjeska. NOVO: U našoj ponudi se sada nalazi i Buggy - Rezervišite adrenalinsku turu u kojoj ćete se osjećati kao prava zvijezda akcionog filma.

U saradnji sa našim vodičima kreirajte najuzbudljiviji aranžman u kojem ćete Vi i Vaši prijatelji uživati.

Četverotočkašima posjetite visoravan Prijevor na 1668 m.n.v odakle ćete uživati u pogledu na prašumu Perućicu, vrhove Maglić, Volujak, Zelengoru… U toku puta do Prijevora zaustavićemo se i u prašumi Perućici gdje ćete imati priliku sa vidikovca Dragoš sedlo posmatrate vodopad Skakavac!

Quad tura koja će Vam se sigurno dopasti je i obilazak visoravni Prijevor – Vučevo – Snježnica, višesatna avantura koja uključuje ručak u kolibi na Snježnici a potom povratak do našeg kampa.

Preporučujemo i neke od sledećih tura koje realizujemo četverotočkašima – Gornje i Donje bare (Zelengora), posjeta Orlovačkom jezeru i za kraj Pašna poljana (Zelengora). Sve ture realizuju profesionalci, u sigurnim ste rukama, na Vama je samo da se opustite i uživate. Za sva dodatna pitanja smo Vam na raspolaganju – pišite nam.

Ovu aktivnost je moguće kombinovati sa drugim aktivnostima u našoj ponudi.

Kontaktirajte nas i zajedno ćemo kreirati najzubudljiviji višednevni aranžman. ATV Quad aranžmane možete kombinovati sa svim aktivnostima u našoj ponudi, raftingom na Tari, planinarenjem pa čak i jahanjem konja.