Skip to main content

Kamp "Sutjeska" se nalazi na Tjentištu, u mjestu Popov most

O nama

Kamp "Sutjeska" u vlasništvu je porodice Savić. Sa izgradnjom smo počeli 2018. godine, a krajem iste smo kamp učinili dostupnim za posjetioce. Svakodnevno ulažemo vrijeme i energiju u razvoj, proširujemo kapacitete, uređujemo površine za šatore i kamp prikolice a još mnogo toga je u planu. Dokaz da se trud isplati je i činjenica da smo nakon otvaranja svakodnevno bili domaćini posjetiocima iz svih dijelova svijeta i nadamo se da će se taj trend i nastaviti. Slušamo Vaše prijedloge i trudimo se da ispunimo zahtjeve naših gostiju u skladu sa mogućnostima.

Zašto odabrati kamp „Sutjeska“

Jednostavan odgovor bi bio - Jer imamo sve što Vam je potrebno za ugodan boravak. Udoban smještaj, besplatan parking, domaća hrana u našem restoranu, market u sklopu kampa, auto-kamp, besplatan internet, a pored toga organizujemo aktivnosti od kojih su samo neke rafting na Tari, planinarenje do Trnovačkog jezera i mnoge druge. Vodimo računa o našim gostima, tu smo za sva pitanja i zahtjeve, Vaše je da uživate. Da, i ono najbitnije, povoljne cijene. Tu smo za ostala pitanja.

Smještaj u kampu

01. Bungalovi

Ukupno 90 ležajeva raspoređeno je u smještajne jedinice. Kada su u pitanju bungalovi, u ponudi imamo dvokrevetne, četverokrevetne i osmokrevetne bungalove na dvije etaže. Osmokrevetni bungalovi pogodni su za porodice i veće grupe, privatno kupatilo nalazi se na prvom spratu. Takođe, kamp posjeduje šest apartmana sa privatnim kupatilom, koji se nalaze u glavnom objektu, iznad restorana.

Smještaj u kampu

02. Auto-kamp

Za sve posjetioce našeg kampa koji putuju svijetom u svojim kamp kućicama obezbjedili smo odvojen prostor za njihove ljubimce a udaljeni ste samo nekoliko metara od restorana. Na raspolaganju su Vam naša javna kupatila i tuševi, market i besplatan internet.

Smještaj u kampu

03. Šatori

Postavite svoj šator u odgovarajuću zonu u našem kampu i uživajte u boravku. Dostupna su Vam javna kupatila, restoran i market su Vam blizu a WiFi je besplatan.

Specijaliteti sa našeg podneblja

Domaća hrana

U našem restoranu ćete imati priliku probati razne specijalitete iz naših krajeva. Ukusna domaća hrana po kojoj ćete pamtiti Vaš boravak u našem kampu svakodnevno se priprema od svježih sastojaka a neka od jela su musaka, sarma, pite ispod sača, domaći sir i kajmak, jagnjetina ispod sača i mnoga druga jela.

Vodimo računa i o potrebama i zahtjevima naših gostiju pa smo tako pripremili i poseban meni za vegane i vegetarijance, pri dolasku u naš kamp ili u mailu rezervacije nas napomenite i naš chef će se pobrinuti da i ostali „malo probaju“ Vaše jelo.

hrana-u-kampu-sutjeska-tjentiste
domaci-specijaliteti-kamp-sutjeska
autokamp-sutjeska-tjentiste

@KAMPSUTJESKA

Pratite nas na Instagramu