Skip to main content

Hrčavka Kanjoning

OPŠTE INFORMACIJE

Kanjon Hrčavke nalazi se u Nacionalnom parku Sutjeska. Hrčavka je lijeva pritoka Sutjeske i izvire u šumovitim predjelima između planinskih grebena Zelengore, na nadmorskoj visini od 1.570 m. Dužina toka Hrčavke je 13,5 km.
Kanjon Hrčavke je jedan od poslednjih osvojenih kanjona u Evropi, a komercijalne ture kanjoninga organizuju se od 2014. godine. U kanjonu nas očekuju brojne kaskade, vodopadi, bazeni i prepreke koje ćemo savladati uz pomoć alpinističke opreme. Spremite se za prirodne tobogane, bazene, plivanje, skakanje, zelenilo i divlju ljepotu kanjona.

PREGLED ARANŽMANA

Po dolasku u naš kamp u dogovoreno vrijeme slijedi transport do ulaska u kanjon u NP “Sutjeska” gdje ćemo se nakon kratke šetnje i pripreme za kanjoning upustiti u avanturu. Dobićete sva uputstva i svu potrebnu opremu. Poželjna je dobra fizička spremnost.
Prolazak kroz kanjon traje oko 4-5h, izlazak iz kanjona je u mjestu Tođevac. Tođevac je srednjovjekovno utvrđenje koje je smješteno iznad kanjona, a nalazi se u blizini Tjentišta. Nakon izlaska iz kanjona vraćamo se u naš kamp gdje nas očekuje ručak. Nakon ručka vaš aranžman je završen.

HRANA

U našem restoranu ćete imati priliku probati razne specijalitete iz naših krajeva. Ukusna domaća hrana po kojoj ćete pamtiti Vaš boravak u našem kampu svakodnevno se priprema od svježih sastojaka a neka od jela su musaka, sarma, pite ispod sača, domaći sir i kajmak, jagnjetina ispod sača i mnoga druga jela.
Vodimo računa i o potrebama i zahtjevima naših gostiju, pa smo tako pripremili i poseban meni za vegane i vegetarijance. Pri dolasku u naš kamp ili prilikom rezervacije bitno je samo da nas napomenete i naš chef će se pobrinuti da i ostali "malo probaju" Vaše jelo.

SMJEŠTAJ

Ukupno 90 ležajeva raspoređeno je u smještajne jedinice. Kada su u pitanju bungalovi, u ponudi imamo dvokrevetne, četverokrevetne i osmokrevetne bungalove na dvije etaže. Osmokrevetni bungalovi pogodni su za porodice i veće grupe, privatno kupatilo nalazi se na prvom spratu.
Takođe, kamp posjeduje šest apartmana sa privatnim kupatilom, koji se nalaze u glavnom objektu, iznad restorana.

Lokacija

GPS Koordinate našeg kampa: Latitude: 43.370527 Longitude: 18.701239

Ovaj aranžman UKLJUČUJE

  • Usluga licenciranog vodiča
  • Transport
  • Ručak

Ovaj aranžman NE UKLJUČUJE

  • Taksa za Nacionalni park od 5€

Cijena od €105 po osobi

Napravite rezervaciju

Pratite nas na Instagramu