Skip to main content

Jednodnevni rafting

Jedan dan za rafting, bez noćenja

OPŠTE INFORMACIJE

Kanjon rijeke Tare dugačak je preko 80km, dok prosječna dubina kanjona iznosi 1.073m, a najveća 1.333m što ga čini drugim najdubljim kanjonom u svijetu, odmah nakon Kolorada. Kanjon Tare predstavlja jednu od rijetkih oaza netaknute prirode i rezervat je za mnoge endemske vrste biljaka i životinja zbog čega je 1977. godine upisan u UNESCO. Bistra, pitka planinska rijeka Tara koja protiče kroz kanjon poznata je i kao „Suza Evrope“ a nastaje od dvije riječice – Opasanice i Veruše, ispod planine Komovi. Najatraktivniji dio za rafting je poslednjih 25km riječnog toka.

Jednodnevni rafting Tara aranžman preporučujemo ukoliko ste u prolazu do Crnogorskog primorja ili Dubrovnika. Napravite pauzu u našem kampu - uživajte u raftingu na Tari od polazne tačke Brštanovica do Šćepan polja. Transport našim terenskim vozilima je obezbjeđen kao i kvalitetna rafting oprema i sertifikovan skiper. U sigurnim ste rukama, na Vama je da se opustite i uživate.

PREGLED ARANŽMANA

Dan 1

Polazak iz našeg kampa u dogovoreno vrijeme, transport i oprema za rafting su obezbjeđeni. Iskusni i sertifikovani skiperi će voditi brigu o Vama, objasniti Vam sve što treba da znate o raftingu i pobrinuti se da Vaš uzbudljivi rafting Tara aranžman protekne u najboljem redu.
Nije potrebno prethodno iskustvo, sve informacije i bitne napomene dobićete na putu do Brštanovice od naših skipera, a prije samog polaska naknadno ćete dobiti instrukcije o ponašanju na čamcu.
Dužina spusta na Tari je oko 19km, a trajanje zavisi od vodostaja rijeke Tare. U Maju, kada je vodostaj rijeke povećan, rafting traje kraće ali je i uzbudljiviji te ga preporučujemo svima koji žele osjetiti adrenalin i u potrazi su za avanturom. S druge strane, niži vodostaj je u toku mjeseca Jula i Avgusta, rafting Tarom traje duže i tada nam u goste obično dolaze porodice sa djecom.
Za sva dodatna pitanja u vezi organizacije Tara rafting aranžmana – tu smo. Kontaktirajte nas koristeći formu ili nas pozovite.

HRANA

U našem restoranu ćete imati priliku probati razne specijalitete iz naših krajeva. Ukusna domaća hrana po kojoj ćete pamtiti Vaš boravak u našem kampu svakodnevno se priprema od svježih sastojaka a neka od jela su musaka, sarma, pite ispod sača, domaći sir i kajmak, jagnjetina ispod sača i mnoga druga jela.
Vodimo računa i o potrebama i zahtjevima naših gostiju, pa smo tako pripremili i poseban meni za vegane i vegetarijance. Pri dolasku u naš kamp ili prilikom rezervacije bitno je samo da nas napomenete i naš chef će se pobrinuti da i ostali "malo probaju" Vaše jelo.

SMJEŠTAJ

Ukupno 90 ležajeva raspoređeno je u smještajne jedinice. Kada su u pitanju bungalovi, u ponudi imamo dvokrevetne, četverokrevetne i osmokrevetne bungalove na dvije etaže. Osmokrevetni bungalovi pogodni su za porodice i veće grupe, privatno kupatilo nalazi se na prvom spratu.
Takođe, kamp posjeduje šest apartmana sa privatnim kupatilom, koji se nalaze u glavnom objektu, iznad restorana.

Lokacija

GPS Koordinate našeg kampa: Latitude: 43.370527 Longitude: 18.701239

Ovaj aranžman UKLJUČUJE

  • Ručak
  • Usluga licenciranog vodiča
  • Transport

Ovaj aranžman NE UKLJUČUJE

  • Svi ostali lični troškovi
Napravite rezervaciju

Pratite nas na Instagramu