Skip to main content

Trodnevni Tara rafting aranžman

3 dana / 2 noćenja

OPŠTE INFORMACIJE

Trodnevni Tara rafting aranžman je jedan od najpopularnijih aranžmana u našoj ponudi. Tri dana, dva noćenja, rafting najuzbudljivijim dijelom Tare i dovoljno vremena da odmorite dušu u srcu nacionalnog parka Sutjeska, u našem istoimenom kampu, obiđete Tjentište, spomenik oslobodilačke borbe na Tjentištu, muzej a možda se odlučite i na neku zabavniju varijantu - posjetu Perućici ili pak Trnovačkom jezeru.

PREGLED ARANŽMANA

Dan 1

Po dolasku u kamp naše osoblje će Vas ugostiti i otpratiti do Vaših bungalova, udobno se smjestite i raskomotite a za Vas ćemo pripremiti večeru po Vašem izboru. Nakon večere se družimo uz logorsku vatru i muziku.

Dan 2

Nakon doručka pripremamo se za polazak na rafting iz našeg kampa u dogovoreno vrijeme, transport i oprema su obezbjeđeni. Iskusni i sertifikovani skiperi će voditi brigu o Vama, objasniti Vam sve što treba da znate o raftingu i pobrinuti se da Vaš uzbudljivi rafting Tara aranžman protekne u najboljem redu.
Nije potrebno prethodno iskustvo, sve informacije i bitne napomene dobićete na putu do Brštanovice od naših skipera a prije samog polaska naknadno ćete dobiti instrukcije o ponašanju na čamcu.
Dužina Tara rafting spusta je oko 19km a trajanje zavisi od vodostaja rijeke Tare. U Maju, kada je vodostaj rijeke povećan, rafting traje kraće ali je i uzbudljiviji te ga preporučujemo svima koji žele osjetiti adrenalin i u potrazi su za avanturom. S druge strane, niži vodostaj je u toku mjeseca Jula i Avgusta, rafting Tarom traje duže i tada nam u goste obično dolaze porodice.
Po završetku raftinga svi učesnici će biti prebačeni našim terenskim vozilima nazad do kampa.

Dan 3

Sledećeg dana, nakon doručka, naše druženje se završava. Hvala Vam što ste odabrali nas i vidimo se nekom drugom prilikom.

HRANA

U našem restoranu ćete imati priliku probati razne specijalitete iz naših krajeva. Ukusna domaća hrana po kojoj ćete pamtiti Vaš boravak u našem kampu svakodnevno se priprema od svježih sastojaka a neka od jela su musaka, sarma, pite ispod sača, domaći sir i kajmak, jagnjetina ispod sača i mnoga druga jela.
Vodimo računa i o potrebama i zahtjevima naših gostiju, pa smo tako pripremili i poseban meni za vegane i vegetarijance. Pri dolasku u naš kamp ili prilikom rezervacije bitno je samo da nas napomenete i naš chef će se pobrinuti da i ostali "malo probaju" Vaše jelo.

SMJEŠTAJ

Ukupno 90 ležajeva raspoređeno je u smještajne jedinice. Kada su u pitanju bungalovi, u ponudi imamo dvokrevetne, četverokrevetne i osmokrevetne bungalove na dvije etaže. Osmokrevetni bungalovi pogodni su za porodice i veće grupe, privatno kupatilo nalazi se na prvom spratu.
Takođe, kamp posjeduje šest apartmana sa privatnim kupatilom, koji se nalaze u glavnom objektu, iznad restorana.

Lokacija

GPS Koordinate našeg kampa: Latitude: 43.370527 Longitude: 18.701239

Ovaj aranžman UKLJUČUJE

  • Smještaj u bungalovima
  • Usluga licenciranog vodiča
  • Transport
  • Svi obroci

Ovaj aranžman NE UKLJUČUJE

  • Sve ostale lične troškove
Napravite rezervaciju

Pratite nas na Instagramu