Skip to main content

Nevidio Kanjoning

OPŠTE INFORMACIJE

Kanjon Nevidio, jedan od najljepših i najmisterioznijih kanjona predstavlja raj za avanturiste. Kanjon nevidio je dio rijeke Male Komarnice, koja izvire u mjestu Dobri Do, u podnožju Durmitora.
Nakon brojnih pokušaja, kanjon su 1965. osvojili planinari iz Nikšića. Kroz kanjon Nevidio svake godine prođe hiljade turista koji žele da osjete avanturu, a koji ostaju zapanjeni divljom ljepotom kanjona.

PREGLED ARANŽMANA

Po dolasku u naš kamp, svi učesnici zadužuju opremu za kanjoning, (neoprensko odelo, neoprenske čizmice, zaštitna kaciga, sigurnosni prsluk, anorak, vodootporne vreće, sigurnosna užad) i krećemo na avanturu našim terenskim vozilima ka Crnoj Gori.
U kanjonu nas očekuju uski i tamni prolazi, vodopadi, kaskade, prirodni bazeni, brzaci, koje plivanje, skakanje sa stijena, korištenje alpinističke opreme koju ćete dobiti od nas.
Prolazak kroz kanjon traje 3-4h i potrebno je imati psihičku i fizičku spremnost.
Iako zahtjevna, ovo je aktivnost koju ćete sigurno pamtiti tokom cijelog života.

HRANA

U našem restoranu ćete imati priliku probati razne specijalitete iz naših krajeva. Ukusna domaća hrana po kojoj ćete pamtiti Vaš boravak u našem kampu svakodnevno se priprema od svježih sastojaka a neka od jela su musaka, sarma, pite ispod sača, domaći sir i kajmak, jagnjetina ispod sača i mnoga druga jela.
Vodimo računa i o potrebama i zahtjevima naših gostiju, pa smo tako pripremili i poseban meni za vegane i vegetarijance. Pri dolasku u naš kamp ili prilikom rezervacije bitno je samo da nas napomenete i naš chef će se pobrinuti da i ostali "malo probaju" Vaše jelo.

SMJEŠTAJ

Ukupno 90 ležajeva raspoređeno je u smještajne jedinice. Kada su u pitanju bungalovi, u ponudi imamo dvokrevetne, četverokrevetne i osmokrevetne bungalove na dvije etaže. Osmokrevetni bungalovi pogodni su za porodice i veće grupe, privatno kupatilo nalazi se na prvom spratu.
Takođe, kamp posjeduje šest apartmana sa privatnim kupatilom, koji se nalaze u glavnom objektu, iznad restorana.

Lokacija

GPS Koordinate našeg kampa: Latitude: 43.370527 Longitude: 18.701239

Ovaj aranžman UKLJUČUJE

  • Kanjoning aktivnost, jedan obrok, sva oprema neophodna za kanjoning (neoprensko odelo, neoprenske čizmice, zaštitna kaciga, sigurnosni prsluk, anorak, vodootporne vreće, sigurnosna užad)
  • Transport učesnika nasim terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
  • Licencirani vodiči, Takse na Nacionalni Park Durmitor
  • Besplatan parking za Vaša vozila u baznom kampu
  • Besplatan Full HD snimak vaše avanture snimljen Go Pro kamerama
  • Ručak

Ovaj aranžman NE UKLJUČUJE

  • Ostale lične troškove

Cijena od €125 po osobi

Napravite rezervaciju

Pratite nas na Instagramu